Medezeggenschap

Invloed is de belangrijkste voorwaarde voor succes. Invloedrijk zijn betekent voor ondernemingsraden meer dan over de juiste kennis beschikken. De OR moet op het juiste moment de juiste vaardigheden kunnen inzetten. Je zult oog moeten hebben voor het krachtenveld, een constructief kritische houding aan weten te nemen en op effectieve wijze gebruik weten te maken van hulpbronnen.

Meer informatie

Training

Bekijk ons complete trainingsaanbod

Advies, Begeleiding & coaching

Real-time Advies & Coaching

Teamcoaching

De sleutel tot meer invloed en succes

Trainingen

Ons bureau richt zich, naast het opdoen en toepassen van kennis, vooral op de vraag hoe je waarde kunt toevoegen vanuit persoonlijke kracht en betrokkenheid. Dat vraagt om het bewust inzetten van wat wij invloedvaardigheden noemen. Ons bureau heeft een aantal methodes en modules ontwikkeld rondom thema's en onderwerpen die veelvuldig op de agenda van de OR en strategisch Personeelsmanagement staan.

Wanneer je op een van de trainingen klikt kom je op de (algemene) website van Bureau Zuidema voor meer informatie en om je direct in te kunnen schrijven.

Voor ons complete overzicht en inschrijving zie onze trainingen.

Teamcoaching

Heeft jullie OR een kenmerkende en minder effectieve wijze van weken? Wat zijn steeds terugkerende thema's en gedragspatronen? Zijn de teamrollen onevenwichtig verdeeld? Is het nemen van eigen verantwoordelijkheid een issue? Met andere woorden: wordt het tijd om het OR-team vlot te trekken? Teamcoaching kan de sleutel zijn. Met als uiteindelijk doel de invloed van het OR-team als geheel te versterken!

Lees verder

Mail ons
Bel me terug
Bel (033) 434 58 00

neem gerust contact met ons op