Personeelsmanagement

Zuidema personeelsmanagement heeft niet alleen oog voor beleid en systemen, maar juist ook voor het proces van afstemmen op het personeel en de bedrijfsomstandigheden. Dit doen we onder andere met het Zuidema FunctiewaarderingsSysteem (ZFWS).

Meer informatie

HR en Directie

Ondersteuning van bedrijfsprocessen en strategisch partner

Workshops en trainingen

Bekijk het aanbod voor HR en directie.

Beoordelen & belonen

Met het Zuidema FunctiewaarderingsSysteem (ZFWS).

HR en Directie

Als directeur of HR-manager wil je beleid en systemen afstemmen op het personeel, de cultuur en context van de organisatie. Daar kan Zuidema Personeelsmanagement bij helpen. Vanuit een heldere visie op HR-management zoeken wij naar een goede balans tussen tevreden medewerkers en betaalbare arbeidsvoorwaarden. Wij ondersteunen HR-processen, adviseren bij strategische HR-vraagstukken en begeleiden bij onderhandelingen tussen werkgever en werknemersvertegenwoordiging.

Lees verder

Beoordelen & Belonen

Wij adviseren bij het ontwikkelen en invoeren van uw beloningssysteem en bij het harmoniseren en actualiseren van arbeidsvoorwaarden. Bij beloningsmanagement maken wij gebruik van het eigen Zuidema FunctieWaarderingsSysteem (ZFWS). Betrokkenheid en motivatie begint bij een goede waardering van functies en beoordeling van prestaties. ZFWS is erkend door de vakorganisaties.

Het munt uit in gebruiksgemak en in doorzichtigheid. Door een solide invoeringstraject, waarbij management en medewerkers hun verantwoordelijkheid nemen creëren we het zo belangrijke draagvlak voor het functiehuis en salarisgebouw

Lees verder

Training, workshops, begeleiding en advisering

Als HR-manager en directeur wil je expertise om de beste structuur voor jouw personeelsbeleid te ontwikkelen inhuren, maar ook borgen. Daarvoor bieden we een aantal mogelijkheden aan. Trainingen om je te ontwikkelen in het toepassen van HR- instrumenten, workshops om inzichten te verwerven of te delen, begeleiding en advisering bij de ontwikkeling en invoering van functiewaardering, arbeidsvoorwaarden, talentmanagement. Ook het inrichten van en het als bestuurder omgaan met medezeggenschap om de voordelige invloed daarvan te kunnen gebruiken begeleiden we graag.

Voor ons complete overzicht en inschrijving zie onze trainingen.

Mail ons
Bel me terug
Bel (033) 434 58 00

neem gerust contact met ons op