Trainingen

Onze trainingen richten zich, naast het opdoen en toepassen van kennis, vooral op de vraag hoe de ondernemingsraad en zijn leden waarde kunnen toevoegen vanuit persoonlijke kracht en betrokkenheid. Dat vraagt om het bewust inzetten van wat wij invloedvaardigheden noemen. Onze trainers hebben een aantal modules ontwikkeld rondom thema’s en onderwerpen die veelvuldig op de agenda van de OR staan.

Training, workshops, begeleiding en advisering HR en directie

Als HR-manager en directeur wil je expertise om de beste structuur voor jouw personeelsbeleid te ontwikkelen inhuren, maar ook borgen. Daarvoor bieden we een aantal mogelijkheden aan. Trainingen om je te ontwikkelen in het toepassen van HR- instrumenten, workshops om inzichten te verwerven of te delen, begeleiding en advisering bij de ontwikkeling en invoering van functiewaardering, arbeidsvoorwaarden, talentmanagement. Ook het inrichten van en het als bestuurder omgaan met medezeggenschap om de voordelige invloed daarvan te kunnen gebruiken begeleiden we graag.

Wanneer je op een van de trainingen klikt kom je op de (algemene) website van Bureau Zuidema voor meer informatie en om je direct in te kunnen schrijven.

Mail ons
Bel me terug
Bel (033) 434 58 00

neem gerust contact met ons op